ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові змінять маршрути громадського транспорту

У Харкові змінять маршрути громадського транспорту

У Харкові змінять маршрути громадського транспорту на кілька днів. Зміни у роботі зумовлені проведенням у місті марафону. Деякі маршрути будуть відмінені повністю.

У Харкові 10 та 11 квітня змінять маршрути громадського транспорту міста. Це спричинено проведенням у місті цієї суботи II Харківського міжнародного марафону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Відтак, рух транспорту по пл. Свободи на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера буде заборонено.

Тож маршрути тролейбусів та трамваїв будуть організовані наступними трасами:

тролейбус №12 не буде курсувати з 6:00 до 17:00, після чого відновить роботу за звичним маршрутом;

тролейбус №12 з 6:00 до 10:30 слідуватиме своїм маршрутом, а з 10:30 до 14:30 курсуватиме трасою: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги; з 14:30 до 17:00 буде слідувати за маршрутом: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев'янка - Білгородське шосе - вул. Чкалова - вул. Лісопаркова - вул. Рудика. З 17:00 тролейбус курсуватиме за своїм маршрутом;

роботу тролейбуса №18 11 квітня відмінено;

трамвай №26 з 60:00 до 10:00 слідуватиме за маршрутом: ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - ст. «Лісопарк». З 10:30 до 13:00 - ст. «602 м / р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк». З 13:00 до 17:00 - ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - ст. «Лісопарк». З 17:00 - ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - ст. «Парк ім. Горького »;

трамвай №12 11 квітня не працюватиме.

Детальну інформацію про зміни в роботі автобусів дивіться тут.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові завтра кілька автобусів будуть курсувати за зміненими маршрутами. Корективи у схемі руху внесені через закриття вул. Б. Хмельницього на ремонт. Крім цього, відкориговано і маршрут одного з міських трамваїв.

 
Коментарі (0)