ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Харківській "Газмережі" спростували інформацію про "Соціальний" тариф на газ

У Харківській "Газмережі" спростували інформацію про "Соціальний" тариф на газ

У Харківській міській філії “Газмережі” попередили споживачів про фейкову інформацію, повідомляють “Коментарі. Харків”

 

У Харківській міській філії “Газмережі” попередили споживачів про фейкову інформацію, повідомляють “Коментарі. Харків”.   

“Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що зазначені на офіційних ресурсах компаній Групи Нафтогаз, не існує. Зокрема, інформація про так званий “соціальний тариф” для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених родин встановлено тариф 4 грн за куб. м газу, — не відповідає дійсності”, - зазначили у міській філії. Також у компанії попередили, що це чергова шахрайська схема з метою заволодіння персональними даними та даними банківських рахунків. 

“Група Нафтогаз направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий “соціальний тариф”. Також закликаємо громадян бути обачними та не переходити за сумнівними посиланнями. Не передавати свої дані стороннім особам. Довіряйте тільки офіційним джерелам!”, - звернулися до споживачів у компанії. Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській та Харківській міській філіях “Газмережі” розповіли, як не платити за газ, якщо у житловому приміщенні ніхто не проживає.

У компанії рекомендують, якщо у квартирі чи будинку тимчасово ніхто не проживає, щомісяця інформувати операторів мереж про відсутність споживання газу у будинку або квартирі.  Щоб повідомити необхідну інформацію, потрібно у період з 1 по 5 число кожного місяця передавати останні зафіксовані показання лічильника до Харківської філії “Газмережі” (для споживачів області) або Харківської міської філії “Газмережі” (для споживачів Харкова). 

 

 

 

 
 
Коментарі (0)