ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Херсоні частково обмежать рух транспорту

У Херсоні частково обмежать рух транспорту

В Херсоні буде частково обмежено рух транспорту 8 і 9 травня. Такі заходи вжиті «з метою забезпечення 9 травня 2015 року охорони громадського порядку і безпеки руху».

У Херсоні 8-9 травня буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Херсонської міської ради.

У відомстві зазначили, що такі заходи вжиті з метою забезпечення 9 травня 2015 року охорони громадського порядку та безпеки руху»:
 
Зокрема, рух транспорту буде обмежено: 8 травня, 17:00 – на площі Героїв Сталінграда та по вул. Комсомольській для запобігання скупчення приватного транспорту; 9 травня, з 07:30 до 23:30 – на площі Героїв Сталінграда; 9 травня, з 08:30 до 12:00 – по вул. Комсомольській, просп. Ушакова, вул. Перекопській до вул. Кременчуцької, вул. Дружби, вул. Артилерійської під час проведення святкової ходи від площі Героїв Сталінграду до парку Слави.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у неділю у Львові проспект Чорновола і вулиця Липинського будуть повністю закриті для проїзду автомобілів та громадського транспорту. Це пов'язано з проведенням змагання з дуатлоні, яке пройде через центральну частину міста.
 
Коментарі (0)