ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоУ Києві 5 нових органів самоорганізації населення

У Києві 5 нових органів самоорганізації населення

Київська міська рада прийняла рішення про створення п'яти органів самоорганізації населення.

Відповідне рішення прийнято на засіданні Київради у четвер, йдеться у повідомленні Укрінформу.

Згідно з рішенням, у столиці створюються такі органи самоорганізації населення як «Будинковий комітет «Вулиця Генерала Матикіна, 17» у Голосіївському районі; «Будинковий комітет "Вулиця Генерала Матикіна, 2» у Голосіївському районі; «Будинковий комітет «Вулиця Круглоуніверситетська, 2/1» у Печерському районі; «Будинковий комітет «Данко-7» у Дарницькому районі та «Будинковий комітет «Вулиця Львівська, 59-А» у Солом'янському районі.

Зокрема, ОСН створюватимуть умови для участі жителів у вирішенні питань місцевого самоврядування, організовуватимуть на добровільних засадах участь населення у заходах щодо ремонту приміщень загального користування.

ОСН також мають контролювати надання мешканцям житлово-комунальних послуг та якість проведених у житловому будинку ремонтних робіт. Крім того, Кличко закликав киян долучатися до обговорення нової редакції Стратегії розвитку столиці 

Про це він заявив під час виступу на засіданні Київради.

Я закликаю депутатів Київради, запрошую всіх киян, а також науковців, експертів, представників професійних та громадських об’єднань до участі в цьому дуже важливому процесі", - сказав Кличко.

За його словами, проект Стратегії опублікований на сайті КМДА. 

«Давайте разом зробимо так, щоб нова редакція Стратегії відображала те, що кияни вважають пріоритетами для розвитку нашого міста, і стала  дорожньою картою для таких перетворень», - наголосив мер.

Як відомо, столична влада розробила нову редакцію Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року і виносить її на громадське обговорення.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Листопада 2016 p. 19:45
Опалення включили 18 жовтня, а рахунок прийшов як нібито з 11 жовтня. Тобто, кількість днів зазначена 20 замість 15. Це Дарницький район, ТОВ "Євро-реконструкція" від "Київенерго". Сподіваюсь, що у наступному місяці буде зроблено перерахунок.