ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві будуть евакуювати порушників правил парковки

У Києві будуть евакуювати порушників правил парковки

Закон, що розширює можливості боротьби з порушниками правил паркування, може на практиці заробити в квітні цього року після завершення сертифікації засобів фото- і відеофіксації

Закон, що розширює можливості боротьби з порушниками правил паркування, може на практиці заробити в квітні цього року після завершення сертифікації засобів фото- і відеофіксації.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко агентству "Інтерфакс-Україна" під час форуму в Давосі, передає Соцпортал.

- Закон прийняли, а для евакуації машини і накладення штрафу потрібна сертифікація предметів фото- і відеофіксації. У нас починається наступного кола ходіння по муках, - описав він причину затримки з імплементацією закону.

- Ми зараз сертифікуємо і сподіваємося, що вже в квітні поліцейські будуть оснащені, тому що евакуювати машину можна тільки лише при фото- і відеофіксації, в іншому випадку це не працює, - зазначив Кличко.

Мер підкреслив, що паралельно місто починає впровадження програми парковок, до будівництва та обладнання яких намічено активно залучати приватний бізнес, що дасть великий поштовх для інвестицій.

Нагадаємо, у вересні 2018 року муніципальна інспектори отримали право евакуювати автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху.

 

 
Коментарі (0)