ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві через холоди зупинилося будівництво доріг

У Києві через холоди зупинилося будівництво доріг

Масштабні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожньо-транспортної інфраструктури в Києві почнуться, як тільки дозволять погодні умови.

 

 

Масштабні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожньо-транспортної інфраструктури в Києві почнуться, як тільки дозволять погодні умови. Поки ж ведуться роботи з проектування нових об'єктів.

"У 2021 році ми завершимо реконструкцію Пейзажній алеї, капітальний ремонт пр. Степана Бандери. Продовжимо будівництво Подільського мостового переходу, Великої кільцевої дороги на ділянках від пр. Рокосовського до вул. Богатирській і від Богатирської до пр. Оболонського, капремонт вул. Чорнобильській, Борщагівській і т. д. ", - розповів заступник голови КМДА Олександр густіла.

За інформацією ProfiDOM.com.ua, крім того, почнеться ремонт нових об'єктів, наприклад, довгоочікуваний капремонт вул. Милославській, переданого в 2020 р на баланс столиці ділянки Кільцевої дороги від вул. Ватутіна до Одеської площі, вул. Толстого і шляхопроводу через залізницю на ній.

 

 

 

 
Коментарі (0)