ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві до тепла підключили понад 10 тис. будівель

У Києві до тепла підключили понад 10 тис. будівель

У Києві, станом на середу, 25 жовтня, до тепла вже підключили загалом 10 169 будівель житлового фонду та соціальної сфери

 

У Києві, станом на середу, 25 жовтня, до тепла вже підключили загалом 10 169 будівель житлового фонду та соціальної сфери. Зокрема опалення з’явилось у 476 навчальних закладах.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. Опалювальний сезон у місті розпочався 9 жовтня.

"У Києві до тепла вже підключили загалом 10 169 будівель житлового фонду та соціальної сфери. Зокрема, з теплопостачанням наразі 476 навчальних закладів, 529 дитячих садочків, 254 медичні заклади (зокрема 12 пологових будинків та 138 стаціонарів), 423 адмінбудівлі і заклади соціально-побутового напряму. Також з опаленням 8487 житлових будинків", – йдеться в повідомленні.

У КМДА уточнили, що установи і заклади соціальної сфери підключають за індивідуальними заявками їхніх керівників. Також за індивідуальними заявками управителів триває подача тепла в будинки ОСББ, ЖБК, відомчі.

У пресслужбі додали, що на сьогоднішній день система теплопостачання Києва працює на мінімально допустимих параметрах, враховуючи зовнішню температуру повітря. Це дає змогу не допустити охолодження будинків, якби вони взагалі залишались без тепла.

Нагадаємо, у понеділок, 9 жовтня, столиця розпочала підключати до тепла за заявками керівників об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки. Крім того, у Києві з понеділка, 16 жовтня, почали підключати до опалення житлові будинки.

 

 

 
Коментарі (0)