ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У Києві до зими оновили понад 500 енергооб'єктів

У Києві до зими оновили понад 500 енергооб'єктів

У Києві підготовка енергетичного холдингу ДТЕК в рамках столиці до зими вже відновили 538 важливих енергетичних об'єктів

У Києві підготовка енергетичного холдингу ДТЕК в рамках столиці до зими вже відновили 538 важливих енергетичних об'єктів. Про це повідомила прес-служба компанії в понеділок, 23 жовтня.

Також ДТЕК відремонтувала 3942 кабельні лінії та 76 кілометрів лінії електропередачі.

«Ми залучаємо всі доступні внутрішні ресурси, щоб пройти зиму і виконати ремонтну програму. Крім того, ми створили резервний аварійний запас і сформували 173 бригади, які готові 24/7 відновлювати електропостачання після аварії. Ми працюємо над тим, щоб максимально захистити наші ключові об’єкти. ", - заявив гендиректор ДТЕК Київські електросеті Денис Бондарь.

У компанії запевнили, що разом з місцевими властями готують інфраструктуру для всіх можливих випробувань, щоб у жителів столиці був доступ до послуг першочергової необхідності, а також світла та тепла.

Стан розподільної мережі в даний час дозволяє забезпечити всіх клієнтів стабільним електроснабженням під час зимових навантажень при відсутності нових ударів по енергосистемі, підчеркнули в ДТЕК.

До кінця року енергетики планують оновити ще 319 енергооб'єктів, відремонтувати 692 кабельних лінії і 14 км повітряних ліній.

Напомним, накануне росіяни атаковали одну з теплоелектростанцій ДТЭК. Було серйозно пошкоджено обладнання підприємства. На станції зараз ведуться ремонтні роботи.

 

 

 
Коментарі (0)