ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві можуть дозволити проїзд з собаками в метро

У Києві можуть дозволити проїзд з собаками в метро

Транспортна комісія Київради підтримала петицію про дозвіл перевезення собак в метро

 

Транспортна комісія Київради підтримала петицію про дозвіл перевезення собак в метро. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу громадської організації "Пасажири Києва" у середу, 28 лютого.

За словами директора метрополітену Віктора Брагінського, під час повітряних тривог метро Києва слугувало укриттям людям, і в тому числі з домашніми улюбленцями. Брагінський зазначив, що метрополітен підтримує пропозицію про дозвіл проїзду з тваринами, проте реалізацію петиції необхідно обговорити з громадськими організаціями та кінологами.

"Оскільки розгляд петицій не передбачає їх відтермінування, то вона має реалізовуватися Департаментом транспортної інфраструктури КМДА в плановому порядку", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли Українські Новини, з 8 грудня у Києві рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" закрили для термінового проведення ремонту перегінного тунелю, роботи триватимуть близько 6 місяців.

У Києві між станціями метро "Теремки" - "Деміївська" запустили "човниковий" рух поїздів. Потяги рухатимуться по неушкодженій гілці метро з інтервалом у 30 хвилин.

 

 

 
Коментарі (0)