ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві на Воровського провалився асфальт, рух перекрито

У Києві на Воровського провалився асфальт, рух перекрито

Київські вулиці продовжують йти під землю. На цей раз асфальт провалився на вулиці Бульварно-Кудрявській (Воровського)

У Києві в зв'язку з провалом асфальту на проїжджій частині поблизу будинку на вул. Бульварно-Кудрявській, 45 (раніше Воровського) частково перекрита дорога. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Тимчасово перекрито рух автотранспорту по вулиці Бульварно-Кудрявській на ділянці від вулиці Тургенєвській до вулиці Гоголівській", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку року на Бульварно-Кудрявській так само стався провал асфальту. Тоді аварія сталася на перетині з Дмитровським провулком.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
08 Квітня 2016 p. 19:32

Це також один із наслідків святкових "землетрусів" 2010-2013 років. -

Мабуть усі пам"ятають, як у 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь.

Михаил
11 Квітня 2016 p. 13:59
Думаю, это следсвие не салютов, а всего лишь прорванной трубы водоснабжения, из-за которой вымыло грунт. трубу починили, а незамеченная каверна осталась.
Коля Пухов
11 Квітня 2016 p. 21:20
Ви , мабуть, хотіли заперечити мій коментар, а вийшло навпаки, що тільки підтвердили. Якщо це був прорив труби, то скоріше всього, він стався внаслідок "святкових землетрусів".