ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві тепло подали у 1500 житлових будинків

У Києві тепло подали у 1500 житлових будинків

Київський міський голова Віталій Кличко детально інформує про те, як місто, де живе нині понад три мільйони мешканців, починає осінньо-зимовий сезон 2023-2024 років

 

Київський міський голова Віталій Кличко детально інформує про те, як місто, де живе нині понад три мільйони мешканців, починає осінньо-зимовий сезон 2023-2024 років.

Сьогодні мер повідомив, що у Києві до тепла увімкнути вже майже 1,5 тисячі житлових будинків та понад 1,7 тисячі будівель соціальної сфери.

«Серед них — 72 школи, 172 дитячі садочки, 94 медзаклади. Зокрема, 8 пологових будинків і 50 лікувальних закладів стаціонарного типу, 26 адміністративних будівель і закладів соціально-побутового напряму», — повідомив Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі.

Всі вони, підключаються за індивідуальними заявками керівників.

Щодо комунальної сфери, житлових будинків, — влада орієнтується на погоду, щоб раціонально витрачати тепло. Мер столиці повідомляв, що коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів з подальшим прогнозом на похолодання, розпочинають підключати й комунальні будівлі. Тоді ж — за їх заявками — й будинки ОСББ, ЖБК, відомчі.

Всі служби столиці готові забезпечити старт та проходження опалювального сезону.

«На випадок екстреної ситуації: Київтеплоенерго відпрацювало розгортання мобільних котелень». У рамках підготовки до опалювального сезону, енергетики провели тренування з розгортання мобільних котелень на важливих соціальних об’єктах Києва.

 

 

 
Коментарі (0)