ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві триває капітальний ремонт станції «Святошин»

У Києві триває капітальний ремонт станції «Святошин»

На станції заплановано встановити 5 ліфтів для маломобільних груп населення, замінити двері та облаштувати проходи для візків.

На станції заплановано встановити 5 ліфтів для маломобільних груп населення, замінити двері та облаштувати проходи для візків.

У столиці триває капітальний ремонт станції метро «Святошин». Вихід до проспекту Перемоги, заводу «АТЕК», «Антонов», а також підземний перехід не працюють.

Про це повідомили у прес-службі КМДА з посиланням на КП «Київський метрополітен».

Для уникнення скупчення людей зі сторони до залізничної станції, проспекту Перемоги та речового ринку можуть частково обмежити вхід у робочий вестибюль станції метро.

На станції заплановано встановити 5 ліфтів для маломобільних груп населення, замінити двері та облаштувати проходи для візків, оновити системи навігації та монтувати тактильну плитку для пасажирів, із урахуванням доступності для людей із інвалідністю. Також проектом передбачено: встановити відеокамери на станції та у переходах, відремонтувати й замінити облицювання, підвищити рівень протипожежного захисту, встановити енергозберігаюче освітлення, замінити лавки та поручні тощо.

«Київський метрополітен» вибачається за незручності та просить, за можливості, користуватися іншими станціями.

Нагадаємо, в суботу 24 лютого, розпочався капітальний ремонт станції метро «Святошин».

Ремонтні роботи триватимуть до жовтня 2018 року.

Незручності пасажирам доведеться терпіти більше півроку. Повністю капремонт на станції обіцяють закінчити до жовтня. За даними на порталі держзакупівель ProZorro, він обійдеться в 153,6 млн грн.

Станція метро "Святошин" була відкрита більше 45 років тому, в 1971 році. Щодня нею користуються близько 50 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, з 24 лютого приблизно до кінця травня в Києві впроваджується додаткова зупинка "На вимогу" для автобусних маршрутів №23, №90 та тролейбусних маршрутів №7, №93Н. Як повідомили в КП "Київпастранс", додаткова зупинка з'явиться на період капітального ремонту станції метро "Святошин" і закриття виходу з підземного переходу до проспекту Перемоги і заводу "АТЕК".

 

 
Коментарі (0)