ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Києві відкрили ЦНАП для військових

У Києві відкрили ЦНАП для військових

Його відкрили у приміщенні Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки

 

Для військових у Києві запрацював свій спеціалізований центр надання адміністративних послуг "Мілітарі-ЦНАП". Зараз це пілотний проект. Він був відкритий у приміщенні Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки (колишнього Київського міського військового комісаріату). З 10 лютого Київський центр комплектування відновив свою роботу в режимі офлайн із дотриманням карантинних вимог.

В даний час проект "Мілітарі-ЦНАП" знаходиться в тестовому режимі, вивчається алгоритм роботи системи, усуваються недоліки, розширюються та розробляються нові функції. Як повідомляли "Коментарі", у Білій Церкві буде створено потужний сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Про це розповів перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, повідомляють "Коментарі". За його словами, новий сервісний об'єкт у форматі "прозорого офісу" після відкриття обслуговуватиме понад 220 тисяч клієнтів. Будувати сучасний центр надання адміністративних послуг у Білій Церкві розпочали минулого року. У будівлі виробляють масштабну реконструкцію. Отримувати послуги у ЦНАП зможуть понад 20 тисяч підприємців Білої Церкви та усі жителі Білоцерківського району.

 

 

 
Коментарі (0)