ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2024-2025У Києві вже протестували на гідравлічну щільність майже 50% теплових мереж

У Києві вже протестували на гідравлічну щільність майже 50% теплових мереж

У Києві вже протестували на гідравлічну щільність та міцність майже 50% теплових мереж, про це повідомляє КП «Київтеплоенерго»
У Києві вже протестували на гідравлічну щільність та міцність майже 50% теплових мереж, про це повідомляє КП «Київтеплоенерго», пише "Україна Комунальна".
 
«Роботи виконують поетапно у кожній зоні теплоджерел Києва (котелень, станцій теплопостачання, ТЕЦ). Це магістральні та розподільчі трубопроводи у Печерському, Шевченківському районах, частинах Святошинського, Оболонського, Подільського, Солом’янського, Голосіївського та Дарницького районів. Ними постачається тепло для 4,3 тис. будівель міста, а саме: 2,9 тис. житлових будинків, 1 тис. відомств, 270 закладів освіти та 68 лікарень. У рамках цьогорічної підготовки до зими вже виявили та усунули 710 пошкоджень трубопроводів, з них майже 100 – пошкодження магістральних мереж, що забезпечують теплом цілі мікрорайони», - заявили в  «Київтеплоенерго».   
 

Нагадаємо, гідравлічні випробування – обов’язкова умова підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального відповідно до норм чинного законодавства. Вони дозволяють виявити та своєчасно усунути «слабкі» місця трубопроводів влітку та вчасно замінити пошкоджені ділянки.  

 
Коментарі (0)