ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві замінили 50 км тепломереж

У Києві замінили 50 км тепломереж

У Києві за час повномасштабної війни вдалося продовжити ремонт та модернізацію тепломереж

 

У Києві за час повномасштабної війни вдалося продовжити ремонт та модернізацію тепломереж. Про виконані роботи розповів Київський міський голова Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, незважаючи на складну ситуацію та фінансові обмеження столичні комунальники провели заміну труб на найбільш аварійних ділянках тепломереж та пошкоджених внаслідок ракетних ударів об'єктах. Цього року у Києві замінили 50 кілометрів зношених труб та провели планові та регламентні роботи в котельнях та теплопунктах.

"За три останні роки, коли в Києві розпочали масштабну реконструкцію теплового господарства, фахівці "Київтеплоенерго" вже оновили 340 км труб великого діаметру. І це вже дозволило знизити кількість аварій на мережах і знизити тепловтрати", - заявив Кличко.

Мер Києва поінформував, що значну допомогу цього року столиці надав уряд США. Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" отримало труби та трубопровідну арматуру вартістю 1,3 мільйона доларів. Це допомогло замінити одинадцять кілометрів комунікацій, у тому числі пошкоджених внаслідок російських обстрілів. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили масштабні ремонтні роботи на мосту через річку Десенка, яка є продовженням Північного мосту.

Столичні шляховики оновили крайні праві смуги по півтори смуги у кожному напрямку та повністю відкрили рух для автомобільного транспорту. Нині на Північний міст та міст через річку Десенка збільшилося навантаження. Це з обмеженням руху інших ділянках доріг. На мосту через річку Десенка замінили залізобетонний шар, що вирівняє, і гідроізоляцію, облаштували два шари асфальту завдовжки 780 метрів у кожному напрямку. Нагадаємо, що в Києві знову можна гуляти пішохідно-велосипедним мостом, який був пошкоджений під час ракетних обстрілів російських окупантів.

Пішохідний міст вже відкрили після ремонтних робіт та оновлень. На споруді замінили всі 18 пошкоджених склопакетів для підлоги, а також 143 перильних скла. Також на мосту відновили і поручні, і троси. Крім того, фахівці ще раз обстежили опори споруди, систему освітлення та відеоспостереження.

 

 

 
Коментарі (0)