ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У Києві завершують підготовку до опалювального сезону 2023-24

У Києві завершують підготовку до опалювального сезону 2023-24

У Києві під час проведення гідравлічних випробувань на теплових мережах міста ліквідували понад 2,2 тисяч пошкоджень, через які могли статися пориви мережі взимку

 

У Києві під час проведення гідравлічних випробувань на теплових мережах міста ліквідували понад 2,2 тисяч пошкоджень, через які могли статися пориви мережі взимку. Столиця завершує підготовку до опалювального сезону, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, пише Офіційний портал Києва у середу, 6 вересня.

Повідомляється, що 250 пошкоджень усунуто на трубопроводах великих діаметрів – півметра і більше.

Пантелєєв нагадав, що внаслідок ворожих ударів минулої зими було серйозно пошкоджено близько 63% обладнання, необхідного для нормального та стабільного проходження осінньо-зимового періоду, тому підготовка до зими ускладнена необхідністю максимально можливого відновлення пошкодженого обладнання паралельно до виконання планових робіт.

"Замінюємо аварійні ділянки мереж, проводимо відновлювальні роботи на великих енергетичних об'єктах тощо. Подбали також, щоб навіть за відсутності електроенергії працювали котельні. Зі 157 котелень 100 мають можливість оперативного підключення до генераторів. Також є арсенал мобільних котелень, які можуть оперативно підійти тепло у таких закладах, як лікарні, пологові будинки. Оснащення котелень, насосних станцій, бюветних комплексів та інших об'єктів критичної інфраструктури джерелами альтернативного харчування не припиняється", - сказав чиновник.

 

 

 
Коментарі (0)