ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві з'явиться новий шляхопровід

У Києві з'явиться новий шляхопровід

Проект Генплану Києва передбачає продовження вулиці Суздальській до вулиці Медової з будівництвом шляхопроводу через залізницю

Проект Генплану Києва передбачає продовження вулиці Суздальській до вулиці Медової з будівництвом шляхопроводу через залізницю. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КО «Київгенплан».

За словами начальника організації Сергія Броневицького, в правобережній частині Києва все переїзди через залізницю вичерпали свій ліміт пропускної здатності. На кожному переїзді постійне утруднення руху.

«Від продовження вулиці з передбаченими шістьма смугами руху і будівництва шляхопроводу місто отримає чималі переваги: ​​зменшиться навантаження на проспект Лобановського на 35%, на шляхопровід в районі Караваєвих дач на 40% і на проспект Перемоги на 18%», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що в Києві можуть з'явитися два сучасних автовокзали. Один з них планується в районі житлового масиву «Теремки», інший - в районі Харківської площі. Крім цього, в столиці можуть побудувати додаткову магістраль - подовження Залізничного шосе. Це дозволить розвантажити вулиці в історичній частині міста.

 

 
Коментарі (0)