ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Київській області вежі стільникового зв'язку працюватимуть від генераторів

У Київській області вежі стільникового зв'язку працюватимуть від генераторів

Чотири вежі мобільного зв'язку в Бучі підключили до резервного харчування

 

Чотири вежі мобільного зв'язку в Бучі підключили до резервного харчування. Процес загоєння інших вишок триває. Про це повідомляє Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

"Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту ми зможемо здійснювати дзвінки, де є покриття мережі вишок, що живляться. Ці вишки мобільного зв'язку тепер приєднані до генераторів. Цього, ймовірно, буде недостатньо для підтримки мобільного інтернету, але вистачить для звичайних телефонних переговорів", – йдеться у повідомленні.

Проект реалізовано Бучанською міською радою спільно з мобільним оператором Kyivstar та компанією ЮТЕМ та у співпраці з місцевими підприємцями Юрієм Рибальченком та Богданом Карпенком. "Спільними зусиллями шукаємо технологічні рішення, щоби підготуватися до критичних ситуацій", – написав Анатолій Федорук. Як залишатися на зв'язку у критичній ситуації: поради для киян. Команда Центру комунікації оприлюднила головні поради для киян, як залишатись на зв'язку у критичній ситуації. Кличко назвав торгові точки у Києві, які працюватимуть при повному блекауті. У разі нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цієї електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торговельні мережі, ринки, магазини та ТРЦ. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Столична влада та бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій. Ми склали перелік із зазначенням адрес торгових мереж, продуктових ринків, магазинів (супермаркетів) та ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах харчування, щоб забезпечити потреби киян у продуктах харчування, воді, побутових та промислових товарах", - написав мер столиці.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)