ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Київтеплоенерго пояснюють відсутність гарячої води поривами на мережах

У Київтеплоенерго пояснюють відсутність гарячої води поривами на мережах

Від киян продовжують надходити скарги на відсутність гарячої води.

 

Від киян продовжують надходити скарги на відсутність гарячої води.

Начальник відділу експлуатації теплових мереж КП «Київтеплоенерго» Олександр Пелипишин пояснив містянам, що майже 80% тепломереж Києва вичерпали свій термін експлуатації, тому на окремих ділянках трапляються повторні пошкодження після проведених гідравлічних випробувань.

Через це деякі будинки залишаються без гарячої води довше. Послугу відновлюють одразу після завершення повторних ремонтів.

Олександр Пелипишин також нагадав, що для підготовки тепломереж до роботи в опалювальний сезон, у місті провели обов’язкові гідравлічні випробування трубопроводів. У цей період виявили та усунули 2200 пошкоджень.

Пояснення він надав під час гарячої лінії у контакт-центрі 15-51. А адреси, де немає гарячої води, що надавали кияни, пообіцяв перевірити.

Олександр Пелипишин наголосив, що якщо проблема знаходиться у зоні відповідальності Київтеплоенерго, районні підрозділи проведуть необхідні ремонтні роботи.

Енергетики впевнені, що виявлені й усунуті влітку пошкодження трубопроводів зменшують кількість аварійних ситуацій взимку. У холодний період року усувати пориви на тепломережах готові 38 аварійних бригад «Київтеплоенерго». Це дозволить швидше ліквідовувати пошкодження.

Зараз аварійна служба підприємства налічує 1260 працівників. У середньому щоденно у Києві усувають 30-40 пошкоджень теплових мереж. Крім того, поки погода дозволяє, підприємство здійснює їх планову заміну.

 

 

 
Коментарі (0)