ГоловнаНовини ЖКГУ Києві проривають труби та провалюються під асфальт автомобілі

У Києві проривають труби та провалюються під асфальт автомобілі

У ніч на 15 травня Автомобіль Mitsubishi Outlander провалився під асфальт внаслідок прориву труби по Харківському шосе, 174 у Києві. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Києві.   Близько 1:00 за вказаною адресою стався прорив труби холодного во

У ніч на 15 травня Автомобіль Mitsubishi Outlander провалився під асфальт внаслідок прориву труби по Харківському шосе, 174 у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Києві.

 

Близько 1:00 за вказаною адресою стався прорив труби холодного водопостачання. О 3:00,внаслідок прориву труби утворилася яма приблизно 5х5 м, до якої разом з асфальтом провалився автомобіль Mitsubishi Outlander.

Глибина ями, яка була заповнена водою, становила близько 2 - 3 м. В результаті цього автомобіль практично повністю занурився під воду.

Співробітник відомства повідомив, що під час події в автомобілі не було людей, ніхто з людей не постраждав.На місці працюють рятувальники, співробітники компанії «Київводоканал», кран та евакуатор, проводяться роботи по вилученню автомобіля з ями.

 
Коментарі (0)