ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ КМДА розповіли про збитки столиці від коронавируса

У КМДА розповіли про збитки столиці від коронавируса

Це недоотримання бюджету Києва через прийнятий Верховною радою закону

Київська влада підрахувала, що за станом на сьогодні, збитки від коронавірус в Києві складають близько 1,5 млрд гривень. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв'ю РБК-Україна.

Як зазначив Поворозник, це недоотримання бюджету Києва через прийнятий Верховною радою закону.

"Прямі збитки з огляду на те, що ми бачимо сьогодні - це півтора мільярда гривень. Це недоотримання бюджету Києва через прийнятий Верховною радою закону. А що буде далі, які будуть непрямі збитки - цифри можуть бути зовсім інші", - розповів він.

Відзначимо, в "Голосі України" у четвер, 19 березня, була опублікована поправка в закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавирусной хвороби".

Нагадаємо, глава Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеська розповіла, що пандемія коронавируса і карантин в Україні викликали кризу в туристичній галузі країни.

Разом з тим, у Всесвітній раді з подорожей і туризму оцінювали збитки, які може понести туристична галузь через спалахи коронавируса в світі. В організації заявляли, що коронавірус може завдати туристичної галузі не менше 22 млрд доларів збитків.

 

 
Коментарі (0)