ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Криму активізують модернізацію котелень

У Криму активізують модернізацію котелень

Сьогодні спостерігається тенденція до зменшення витрат теплової енергії шляхом модернізації котелень.

У Криму необхідно активізувати роботу з модернізації котельних з метою забезпечення енергоефективності теплогенеруючі галузі. Про це заявив заступник Голови Ради міністрів Азіз Абдуллаєв на засіданні комісії з прийому та підготовки документів з ліцензування господарської діяльності в сфері тепло-, водопостачання та водовідведення.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі АРК.

«Сьогодні спостерігається тенденція до зменшення витрат теплової енергії шляхом модернізації котелень. Беріть на контроль покращуйте роботу котелень, ставте сучасне обладнання», - звернувся Азіз Абдуллаєв до представників тепловиробників підприємств.

В ході засідання з доповідями виступили керівники підприємств міст і районів півострова, що надають населенню послуги теплопостачання та водозабезпечення. Комісія одноголосно підтримала рішення про видачу дозволів на підготовку документів з ліцензування господарської діяльності підприємствам теплопостачання в Сімферополі, Євпаторії, Алушті, Ялті та Бахчисарайському районі та об'єктам водопостачання в Первомайському, Сімферопольському, Бахчисарайському районах та Сімферополі.

Крім того, на засіданні було відзначено, що без наявності лічильників технологічного та комерційного обліку ліцензії на ведення господарської діяльності підприємствам видаватися не будуть.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)