ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Криму «підскочили» ціни на залізничні квитки

У Криму «підскочили» ціни на залізничні квитки

У Криму підвищили ціни на залізничні квитки. За словами співробітників вокзалу в Сімферополі, тарифи зросли в кілька разів. В «Укрзалізниці» про це чують вперше.

У Криму зросли ціни на залізничні квитки. З 10 червня скористатися відповідним видом транспорту стане дорожче в кілька разів. Про це повідомляють у довідковій кас Сімферопольського залізничного вокзалу, передають «Вести».

За інформацією співробітників вокзалу, тепер квиток з Сімферополя до Києва коштує: 2330 руб. в плацкартному вагоні і 3800 руб. в купейному (приблизно 840 і 1360 грн., відповідно). В Донецьк можна доїхати в плацкартному вагоні за 2120 руб., а в купейному - за 2630 руб. (близько 760 грн. і 940 , відповідно).
 
Що стосується квитків в Росію - вони теж подорожчали. Наприклад, у Москву тепер можна дістатися в плацкартному вагоні за 3400 руб. і за 5890 руб. в купе (приблизно 1220 і 2100 грн., відповідно).
 
Працівники вокзалу пояснюють це тим, що з 10 червня продаж квитків здійснюється за міжнародними тарифами.
 
В «Укрзалізниці» заявляють, що вони ціни не змінювали. Українські залізничники сьогодні проводять службове розслідування і обіцяють дати офіційний коментар після його завершення.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на першу половину червня Південна залізниця пропонує пасажирам майже 84 тисячі місць на потяги в кримському напрямку і назад. Мова йде як про місця у поїздах формування Південної залізниці, так і поїзди далекого транзиту.
 
Коментарі (0)