ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Криму перевізників штрафують за завищені тарифи

У Криму перевізників штрафують за завищені тарифи

В Алушті через високі тарифи оштрафували трьох перевізників. Вони працюють на маршрутах Партеніт – Алушта, Рясне – Алушта і Партеніт – Лучисте.

В Алушті оштрафували автоперевізників, які завищили вартість проїзду. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі прокуратури» оккурированного Криму.

Згідно з повідомленням, три індивідуальних підприємця встановили ціни, які в середньому на 5 руб. перевищують гранично допустимі тарифи на перевезення пасажирів у приміському сполученні.

Перевізники працюють на маршрутах Партеніт – Алушта, Рясне – Алушта і Партеніт – Лучисте.

«Щодо підприємців порушили справи за ч. 1 ст. 14.6 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ (порушення порядку ціноутворення). Розглянувши матеріали справ, Державний комітет з цін і тарифів Республіки Крим оштрафував кожного перевізника на 50 тис. рублів», – йдеться в повідомленні "прокуратури" Криму.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», окупована Феодосія отримає більше 20 мільйонів рублів на поточне утримання доріг. Така сума цільової субвенції була обумовлена в рамках робочої наради з представниками Мінтрансу РФ.

 
Коментарі (0)