ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Криму відключили світло чверті мільйона людей

У Криму відключили світло чверті мільйона людей

У Криму чверть мільйона споживачів залишились без електрики. У «Крименерго» уточнили, що світло відключено у більше, ніж 12,5 тис. будинків. Сумарна генерація електроенергії в Криму вчора ввечері складала 844 МВт
На території тимчасово окупованого півострова Крим без електропостачання залишилось 253 тис. споживачів. Про це, вчора ввечері на засіданні оперативного штабу з ліквідації НС у Криму повідомив заступник начальника «кримського главку МНС» Сергій Садаклієв, передає «РБК-Україна».
 
«За інформацією «Крименерго», використовуються віялові підключення споживачів, відключено 12 632 будинків, 253,6 тис. жителів», - зазначив він.
 
За його словами, станом на 18.00 суботи сумарна генерація електроенергії в Криму складала 844 МВт, з них власна генерація - 432 МВт, перетік по Енергомост «Кубань-Крим» становить 219 МВт, перетік з України - 192 МВт.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, постачання електроенергії з території Кубані в окупований Крим по енергомосту призупинили для проведення ремонту. Це здійснено для проведення ремонтних робіт на лінії електропередачі, орієнтовно з 23:00 11 грудня до 7:00 12 грудня, буде відключена КВЛ 220кВ Камиш-Бурун-Тамань».
 
Коментарі (0)