ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Феодосії стався вибух котельні

У Феодосії стався вибух котельні

В результаті вибуху котельні в Феодосії сталося часткове обвалення даху, пошкоджено покрівлю на площі 100 м кв. Матеріальні збитки встановлюються. Причина вибуху – попередньо вибух деаератора

У Феодосії (АР Крим) стався вибух котельні. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС АРК.

Як зазначається у повідомленні, 12 лютого о 14:05 в МНС м. Феодосія від мешканців стали надходити числені дзвінки про вибух у котельні на вул. Чкалова, 175А. До місця виклику негайно було направлено два відділення пожежно-рятувальної служби.

По прибуттю на місце події о 14:11 було встановлено, що стався вибух котельні без подальшого горіння.

За даними прес-служби, котельня загальним розміром 10х20 м належить ТОВ «Кримтеплокомуненерго». Вона опалювала 29 житлових будинків, 1 ЗОШ № 9, Д / С № 36.

Котельня працювала на газі, на трьох парових котлах, два з яких працювали на момент вибуху. На зміні працювало 2 оператора, які в результаті вибуху не постраждали.

В результаті вибуху котельні в Феодосії сталося часткове обвалення даху, пошкоджено покрівлю на площі 100 м кв. Матеріальні збитки встановлюються. Причина вибуху – попередньо вибух деаератора.

На місці події працює: оперативна група ГТУ МНС В АР Крим, 60 співробітників МНС, представники ГУ Держтехногенбезпеки в АРК, вибухотехнічна лабораторія м. Сімферополь, міліція, ДАІ.

На місці вибуху котельні здійснюється розбирання конструкцій. В ремонтно-відновлювальних роботах задіяно 7 одиниць спеціальної техніки різних міністерств та відомств. Проводиться розслідування обставин події.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)