ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Криму заявляють про «гуманітарне» газопостачання на Херсонщину

У Криму заявляють про «гуманітарне» газопостачання на Херсонщину

У Криму заявили, що постачають газ у місто Геніченськ Херсонської області як гуманітарну допомогу. «Влада» окупованого півострова наголошує, що у місто вже надійшло 33 тис. кубометрів «гуманітарного» газу.
У Криму заявляють, що компанія «Чорноморнафтогаз» постачає природний газ в місто Геніченськ Херсонської області як гуманітарну допомогу. Про це заявив «голова» окупованого півострова Сергій Аксьонов, передають «Вести».
 
За його словами,у місто вже поставлено 33 тис. кубометрів «блакитного» палива.
 
«Доручення президента РФ — поставляти газ у вигляді гуманітарної допомоги. На сьогоднішній день поставлено 33 тис. кубометрів», - сказав він.
 
Поміж тим він заявив, що ніяких зобов’язань з поставки газу на Україну у «Чорноморнафтогазу» немає — допомога надається «тільки виходячи з доброї волі».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, НАК «Нафтогаз України» спростував повідомлення російських ЗМІ щодо постачання російського газу з Криму в Геніченськ. Про це повідомив голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв.
 
«Шановні ФБ друзі, читачі та всі інші, хто щиро вболіває за надання миттєвої відсічі російській пропаганді щодо фейку про «постачання російського газу в Генічеськ», - написав він.
 
Коментарі (0)