ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Криму застосували графік аварійних відключень електроенергії

У Криму застосували графік аварійних відключень електроенергії

Вчора у Криму ввели графік аварійних відключень електроенергії. Правда, всього на 3 години. Потім світло повернулося у домівки всіх жителів анексованого півострова.

«ДТЕК Крименерго» ввечері 27 листопада застосував графік аварійних відключень електроенергії на території Криму - цей режим тривав в цілому 3 години. Потім компанія запитала всіх абонентів за звичайною схемою енергопостачання. Про це повідомляє прес-служба «Крименерго».

У прес-службі повідомляють, що команда на застосування графіків обмеження енергопостачання Криму надійшла в 18:35 і була скасована в 21:35. Вже у 21:55 всі абоненти були запитані за звичайною схемою енергопостачання.
 
НЕК «Укренерго» з 26 листопада відключила 2 повітряних високовольтних лінії Мелітополь-Джанкой і Каховка-Титан, що подають електроенергію в Крим, у зв'язку з чим на півострові був застосований графік аварійних відключень. При цьому високовольтна лінія Каховка-Островська з 17 листопада перебуває в ремонті. В роботі залишалася лінія 330 кВ Каховка - Джанкой. Пізніше енергопостачання було відновлено.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Криму все добре з електропостачанням - ситуація знаходиться під особистим контролем керівництва «міністерства палива та енергетики РК».
 
Коментарі (0)