ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Кіровограді можуть знизити тариф на тепло

У Кіровограді можуть знизити тариф на тепло

У Кіровограда з’явився шанс знизити тарифи на тепло, повідомив очільник області Сергій Кузьменко

У Кіровограда з’явився шанс знизити тарифи на тепло, повідомив очільник області Сергій Кузьменко, посилаючись на рішення уряду про зниження ціни на газ.

За його словами, постачальники тепла платитимуть за газ приблизно на 20% менше. А тому теплопостачальні підприємства можуть переглянути тариф на тепло, який у Кіровограді нещодавно підвищили.

– Є приємна новина для жителів Кіровограда про те, що уряд прийняв рішення про зниження ціни на газ для комунальних підприємств приблизно на 20%. Переконаний, що ця можливість надасть органам місцевого самоврядування переглянути ціну тепла для жителів, у тому числі міста Кіровограда, – наголосив Кузьменко.

Нагадаємо, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради погодив нові тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання ДП «Кіровоградтепло». 

Зокрема, для населення встановили тариф 1604,79 гривні за Гкал для тих, у кого є лічильники, і 40,89 гривні за квадратний метр, у кого лічильника немає. Зростання тарифу зумовили здорожчанням газу, електроенергії і підвищенням заробітної плати

 

 
Коментарі (0)