ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ липні Волинська, Рівненська, Львівська та Закарпатська області отримали менш якісний газ

У липні Волинська, Рівненська, Львівська та Закарпатська області отримали менш якісний газ

У липні мешканцям таких областей як Волинська, Рівненська, Львівська та Закарпатська постачався найменш якісний газ із теплотою згоряння 8101-8200 ккал/кубометр
У липні мешканцям таких областей як Волинська, Рівненська, Львівська та Закарпатська постачався найменш якісний газ із теплотою згоряння 8101-8200 ккал/кубометр. Про це свідчать дані “Укртрансгазу”, передає УНН.
 
“Середньозважена теплота згоряння природного газу, який подавався споживачам України в липні 2018 року, становить 8256 ккал/кубометр (при нормі стандарту 7600 ккал/кубометр)”, — сказано у повідомленні.
 
Водночас, за даними компанії, до таких областей як Івано-Франківська, Чернівецька, Сумська, Полтавська та Донецька постачався газ теплота згоряння якого складала 8301-8400 ккал/кубометр.
 

При цьому споживачі Волинської, Рівненської, Львівської та Закарпатської областей користувались газом теплота згорання якого було найнижчою по країні — 8101-8200 ккал/кубометр. 

 
Коментарі (0)