ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Луцьку подадуть гарячу воду через кілька днів

У Луцьку подадуть гарячу воду через кілька днів

Луцьку обіцяють гаряче водопостачання через кілька днів. Хоча запуск котелень у місті мав відбутися ще вчора, однак газ на теплоджерела не був поданий через борги.

Влада Луцька заявляє, що в найближчі кілька днів у місті почнуть підключати гарячу воду. Адже ГВП тут було відсутнє через борги населення за цю послугу. Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Зокрема, поточна заборгованість ДКП «Луцьктепло» становить 22,247 мільйона гривень, а 27,2 мільйона гривень - боргує населення підприємству за отримані послуги.

Попри це у міськраді заявляють, що відповідно до попередніх домовленостей, вчора мали пустити газ до 24 котелень у місті. Але запуск котелень не відбувся, тому що ПАТ «Волиньгаз» не подав газ.

«У найближчі дні питання вирішиться. Не зовсім зрозуміла ситуація з НАК «Нафтогазом». Адже борги за газопостачання — не лише у Луцьку», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві станом на сьогоднішній ранок гаряче водопостачання відсутнє у 449 споживачів, з яких 28 випадків припинення ГВП зумовлені відключення «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

 
Коментарі (0)