ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Луганській області перекриють дороги

У Луганській області перекриють дороги

У Луганській області заборонять автобусне та вантажне автосполучення між територіями регіону, що контролюються українськими військами та так званою ЛНР. Заборона не діє для автомобілів швидкої допомоги та рятувального транспорту.
У Луганській області з 19 січня буде припинено автобусне та вантажне сполучення між територіями регіону, що контролюються українською владою та «ЛНР». Причиною цього є загострення бойовою обстановки в регіоні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.
 
«Заборона пов’язана з різким загостренням бойової обстановки та постійними обстрілами бойовиками нашої території, які призводять до загибелі мирних мешканців, у тому числі пасажирів автобусів та іншого автотранспорту», - повідомив голова Луганської ОДА.
 
Відтак, будуть закриті декілька пропускних пунктів області.
 
«Пункти пропуску в бік так званої ЛНР по напрямках «Луганськ – Щастя – Новоайдар», «Луганськ – Станиця Луганська – Широкий» та «Лисичанськ – у бік тимчасово окупованих територій Луганської області» з понеділка для автобусів та вантажних автомобілів будуть закриті», - сказав пан Москаль
 
Заборона не стосується  медичного, рятувального транспорту, автомобілів, що надають ритуальні послуги, а також деяких інших категорій спецтранспорту. Легкові автомобілі після відповідних перевірок через названі пропускні пункти поки що пропускатимуть.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Волині через необхідність проведення термінових ремонтних робіт на залізничному переїзді перекриють одну з доріг регіону. Відтак, рух транспорту через цей переїзд буде обмежено з 20 по 23 січня.
 
Коментарі (0)