ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Луганській області продовжуються обстріли

У Луганській області продовжуються обстріли

В Луганській області за останню ніч зафіксовані перестрілки з автоматичної зброї. Не вщухав «вогонь» у Новотошківці та Катеринівці. Інформації про постраждалих серед мирного населення чи руйнування немає.

У Новотошківці (Луганська область, – ред.) за останню ніч зафіксовані перестрілки з автоматичної зброї. Окрім того, не вщухав «вогонь» на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту та в Катеринівці (Попаснянський район, – ред.). Інформації про постраждалих серед мирного населення чи руйнування немає. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

Проте, за словами пана Москаля, після активних бойових дій та обстрілів прифронтових населених пунктів за останні дні минула ніч на Луганщині пройшла відносно спокійно. У більшості гарячих точок уздовж лінії розмежування вогню було тихо — не стріляли в Кримському, Трьохізбенці, Троїцькому, Станиці Луганській. 
 
«На жаль, не обійшлося без поранених військовослужбовців. В лікарню міста Артемівськ (Донецька область) із важкими травмами госпіталізований 46-річний український військовий, котрий напередодні (у п’ятницю 1 травня) підірвався на фугасі. Бензовоз під його керуванням був підірваний на автодорозі «Попасна — Артемівськ» вибуховим пристроєм, закладеним ворожою розвідувально-диверсійною групою. Стан пораненого оцінюється, як важкий», – повідомили в прес-службі ОДА.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», уряд Японії та міжнародні організації нададуть Україні 16,6 млн дол. на відновлення постраждалих від бойових дій Луганської та Донецької областей. 
 
Коментарі (0)