ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Луганську «подорожчають» автобуси

У Луганську «подорожчають» автобуси

У Луганську подорожчає проїзд у міських автобусах. Причиною цього є відсутність бюджетного фінансування, без якого «Луганськелектротранс» не в змозі забезпечити роботу та обслуговування громадського транспорту.

У Луганську з 19 січня підвищиться ціна на проїзд у міських автобусах. Тариф підніметься з 1,75 грн до 3 грн. Про це повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Місцева влада аргументує  здорожчання вартості проїзду у цьому виді громадського транспорту відсутністю бюджетного фінансування, яке допомагало КП «Луганськелектротранс» забезпечувати належну роботу та обслуговування автобусів.

Відтак, виконком міської ради прийняв рішення підняти тариф на проїзд у луганських автобусах на 1,25 грн, тобто до економічно обґрунтованого рівня. Раніше, різницю між встановленим тарифом та економічно обґрунтованою ціною покривали бюджетні виплати.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Криму збільшується тариф на проїзд у громадському транспорті. Зокрема, в Євпаторії підняли ціну на проїзд у трамваї.

 
Коментарі (0)