ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У Львові опалення підключили усім підготовленим споживачам

У Львові опалення підключили усім підготовленим споживачам

У Львові більше півтори тисячі будинків вже підключили до централізованого опалення. Однак, тепловики зазначають, що тепло подали лише тим споживачам, хто був технічно готовий.

У Львові станом на сьогодні до централізованого опаленні підключено 99,2% споживачів КП «Львівтеплоенерго». Тепло подали у місті всіх споживачам, які було технічно готові, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зазначається, що наразі тепло подається до 1616 будинків.

«Опалення не отримують 13 споживачі, які знаходяться у нас на обслуговуванні: 12 будинків (вул. Кошиця, 9; Б. Хмельницького, 273,275; Мазепи, 4,14а; пр. Чорновола, 45,49; Очаківська, 7 Чигиринська, 13) через пориви у внутрібудинковій системі. Пориви ліквідовує власник будинку. Та один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні по вул. Гнатюка, 20/22», - йдеться у повідомленні.

За словами тепловиків, опалення також подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік.

Опалення не отримує лише одна школа по вул. Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська, 19) – через ремонтні роботи у внутрішньо будинковій системі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці близько третини житлових будинків підключено до централізованого опалення. Крім того, у місті також подається тепло у низку дитячих садків, шкіл та лікарень.

 
Коментарі (0)