ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові перекриють вулицю для руху автотранспорту

У Львові перекриють вулицю для руху автотранспорту

Одна з вулиць Львова стане недоступною для руху транспорту. Це пов’язано із заміною водопровідної та каналізаційної мережі. Комунальники мають намір проводити ремонтні роботи 2 тижні.

 Завтра на ремонт закривають частину вулиці Куліша. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Завтра розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вулиці Зернової до вулиці Шпитальної. Відтак, з 8:00 вулицю закриють для проїзду транспорту. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів» ,– йдеться в повідомленні. У прес-службі зазначили, що на  даному участку прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. 
 
Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, планується, що роботи з заміниканалізіційно-водопровідних мереж триватимуть 2 тижні, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.
 
На час ремонтних робіт транспорт курсуватиме по пр. Чорновола, також закриту ділянку вул. Куліша можна оминати по вул. Джерельній – Балабана. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львів'яни почнуть більше платити за проїзд у тролейбусах і трамваях. Це пов'язано із зростанням розміру мінімальної заробітної плати, підвищенням вартості запасних частин, пально-мастильних матеріалів і т.д.
 
Коментарі (0)