ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові «посунули» графіки руху нічних автобусів

У Львові «посунули» графіки руху нічних автобусів

Львівським нічним автобусам відкоригували графік руху. Зокрема, транспорт відправлятиметься з кінцевих зупинок пізніше. Це, як зазначають у міськраді, зумовлено адаптуванням графіку транспорту до роботи одного з підприємств міста.

У Львові внесли зміни у графік руху нічних автобусів. Зокрема, транспорт виїжджатиме з кінцевих зупинок на 10-45 хв. пізніше. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Такі зміни, як зазначили у міськраді, зумовлені адаптацією графіків руху нічного транспорту до роботи одного з підприємств, яке працює у дві зміни.

Поміж тим, не виключено, що графік руху автобусів буде зазнавати змін і подальшому, зважаючи на збільшення штату підприємства.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві ввечері 25 січня на дорогах спостерігалися багатокілометрові затори. Так, авторух зупинився на Хрещатику, Майдані Незалежності, бульварі Лесі Українки, Тараса Шевченка, вул. Володимирській, вул. Січових Стрільців, вул. Великій Житомирській, вул. Гетьмана, вул. Теліги, вул. Саксаганського та ін.

 
Коментарі (0)