ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Львові призупинили опалювальний сезон

У Львові призупинили опалювальний сезон

У Львові станом на ранок 15 жовтня опалення отримує 1581 споживач житлового фонду, 141 заклад освіти та 44 заклади охорони здоров’я, проте згодом міською радою приймається рішення про призупинення опалювального сезону у місті

Як повідомляють у комунальному підприємстві «Львівтеплоенерго», станом на ранок 15 жовтня опалення отримує 1581 споживач житлового фонду, 141 заклад освіти та 44 заклади охорони здоров’я. Офіційно опалювальний сезон у місті розпочався 12 жовтня.

«Для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. На сьогодні маємо кілька поривів у внутрішньобудинкових системах, є відсутні акти готовності будинку, є пориви на квартальних мережах певних будинків. Сподіваємося, впродовж кількох днів все нормалізується», - повідомляють львівські тепловики.

Проте «У.К.» стало відомо, що сьогодні пообіді, міською радою прийнято рішення про призупинення опалювального сезону у Львові.

Призупинення подачі опалення мотивоване двома чинниками – підвищенням температури навколишнього середовища і економією коштів мешканців, – розповідає виконуючий обовязки директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської  ради Володимир Олійник.

 
Коментарі (0)