ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові саботують правила паркування

У Львові саботують правила паркування

У Львові не вдається зашкодити паркуванню на тротуарах. Нещодавно на вулицях міста почали встановлювати механічні обмежувачі руху. Однак, деяким водіям нововведення виявилося не до вподоби.

Сьогодні вночі невідомі особи пошкодили обладнання для регулювання болардів у Львові на вул П. Беринди. За інформацією ЛКП «Львівавтодор», ймовірно, обладнання розбили через сильний удар автомобілем, який рухався з пл. Ринок на пр. Свободи. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Наразі на місці працюють фахівці ДАІ, які аналізують відеозаписи з камер спостереження. Як зазначається,  удар автомобіля був сильним, оскільки уламки порозлітались на 30-40 м.  Мешканців, які бачили, що трапилось, просять надати інформацію, аби знайти зловмисників.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше у Львові почали встановлювати болларди на в’їздах у пішохідну зону. Монтажні роботи розпочалися на вулицях Памви Беринди та Руській.
 
Загалом таких механічних обмежувачів планують встановити 4. Ще один згодом змонтують і на вулиці Братів Рогатинців. Роботи мають завершити до 15 грудня до того як знову поїдуть трамваї.
 
Коментарі (0)