ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Львові в березні будуть вимикати світло

У Львові в березні будуть вимикати світло

У Львові в березні будуть введені графіки відключення світла. Це зумовлено плановими роботами на електромережах для забезпечення надійного електропостачання.

У Львові з наступного місяця вводять графіки відключення електроенергії в місті. Причиною цього є проведення реконструкції, технічного переоснащення та ремонтні роботи на електромережах для підвищення надійності надання послуг електропостачання. Зокрема, комунальні служби проводитимуть планові роботи на підстанціях. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тож, світла не буде за адресами:

4 березня 2015 року з 08:00 до 17:00 год:

на вул. Музики, Веделя, Айвазовського, Кобилиці, Жемчужнікова; на вул. Бортнянського, Сорохтея; на вул. Залізнична; смт Рудно — на вул. Грушевського.

5 березня 2015 року з 08:00 до 17:00 год:

на вул. Ковалева, 1-19,  Аркаса, 4, 18а; на вул. Повітряна, Машиністів; на вул. Естонська, Кочегарська; на вул. Петлюри, 2а.

6 березня 2015 року з 08:00 до 17:00 год:

на вул. Кн. Ольги, 7-59, Балтійська, 20; на вул. Сяйво, Орельська, Темницьких, Самарська; на вул. Шевченка, 35-55, Яцкова.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 20 лютого в Луганській області в Станиці Луганській почали подавати світло по окремих вулицях. У Трьохізбенці без електроенергії залишались кілька вулиць, решта селища зі світлом.

 
Коментарі (0)