ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Львові виростуть тарифи на проїзд у громадському транспорті

У Львові виростуть тарифи на проїзд у громадському транспорті

Мешканців Львова попереджають: у місті з 15 травня вартість проїзду в громадському транспорті зросте до 4 гривень. Така ціна на пасажирські перевезення, кажуть у міськраді, «дає впевненість, що перевізники не зупиняться, а будуть працювати».

У Львові з 15 травня вартість проїзду в громадському транспорті зросте до 4 грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив тариф на послуги з перевезень пасажирів у міському автомобільному транспорті  у розмірі 4 грн», – йдеться в повідомленні. 
 
За словами начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктора Щира, тариф на проїзд погоджений Антимонопольним комітетом. «Тариф у розмірі 4 грн дає впевненість, що перевізники не зупиняться, а будуть працювати», - сказав він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові мають намір поповнити автобусну мережу міста 2 новим маршрутами. Відповідні зміни до рішення виконавчого комітету № 809 від 02.09.2011 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування», що передбачають відкриття ще двох автобусних маршрутів до Збиранки та до Великих Грибовичів внесено виконкомом Львівської міської ради.
 
Коментарі (0)