ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові закриють для авторуху Сихівський шляхопровід

У Львові закриють для авторуху Сихівський шляхопровід

У рамках будівництва трамвайної лінії на Сихів, комунальні бригади перекриють Сихівський шляхопровід для авторуху. Роботи планують виконати за 3 дні

У межах будівництва трамвая на Сихів, роботи на Сихівському мості планують проводити упродовж найближчої середи-п’ятниці. Відтак, шляхопровід планують закрити для руху транспорту 12-14 листопада. Про це  повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Там виконуватимуть роботи з заміни каналізаційних мереж. Після виконання зазначених робіт на ділянці від Санта-Барбари до моста залишиться тільки влаштувати плити та трамвайні рейки», – повідомив пан Береза.
 
Зокрема, транспорт зможе оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена  — Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська.
 
Планується, що шляхопровід закриють для проїзду у середу, 12 листопада, з 7:00 ранку. Про рух громадського транспорту буде повідомлено додатково.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові внесено зміни у рух міських автобусних маршрутів №5А, 6А, 48 та 54. 
 
Коментарі (0)