ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові закрили 2 трамвайних маршрути

У Львові закрили 2 трамвайних маршрути

Для того, щоб з’єднати центральну частину міста з залізничним вокзалом, замість трамвайних маршрутів №1 та №9 курсуватимуть 2 автобусні маршрути

Від сьогодні, 14 березня, у зв’язку з реконструкцією вулиць Городоцька і Чернівецька у Львові не курсують трамваї №№1 та 9. Трамвай №6 курсує за зміненим маршрутом: з вул. Липинського на вул. Кн.Ольги.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Для того, щоб з’єднати центральну частину міста з залізничним вокзалом, замість трамвайних маршрутів №1 та №9 курсуватимуть 2 автобусні маршрути: № 9трам і № 1трам, на яких будуть працювати по 5 одиниць автобусів класу «Богдан». Вивільнені трамваї будуть працювати на інших трамвайних маршрутах», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Шлях 1-го трамвайного маршруту: вул.Чернівецька – вул.Залізнична – вул.Олени Степанівни – вул.Я.Мудрого – вул.Городоцька - пр. Свободи-вул. Дорошенка – вул. С.Бандери – вул. Шептицьких – вул. Коротка – вул. Чернівецька.

Шлях 9-го трамвайного маршруту: вул.Чернівецька – вул. Городоцька - вул. Смаль-Стоцького – вул. Залізняка – вул. Антоновича – вул. С.Бандери – вул. Коперника – вул.Дорошенка – вул. Городоцька – вул. Коротка – вул. Чернівецька.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, на ремонт закривають вул. Чернівецьку та частину вул. Городоцької. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1». Як зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР, вул. Чернівецьку ремонтуватимуть від вул. Городоцької до трамвайної зупинки. Роботи триватимуть до червня.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)