ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові змінили маршрут тролейбуса

У Львові змінили маршрут тролейбуса

Одному з львівських тролейбусів скоригували маршрут. Це пов’язано зі зміною дорожнього покриття на вул. Зерновій. Роботи триватимуть протягом двох днів.

Через асфальтування вулиці Зернової у Львові рух тролейбуса №13 змінено. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні з 19:30 комунальники асфальтуватимуть проїзну частину вул. Зернової. «У зв’язку з цим, з сьогодні з 19:30  та наступного дня  рух транспорту тут буде заборонено. Відтак, впродовж зазначеного часу тролейбус № 13 висаджуватиме пасажирів на куті вулиці Зернова та проспекта Чорновола, а забиратиме – на куті вулиці Зернова та Куліша. Тролейбуси з проспекту Чорновола на вулицю  Куліша переміщуватимуть за допомогою тягача», – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила поточний ремонт автомобільної дороги державного значення Львів - Радехів — Луцьк у ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» за майже 20 млн грн.
 
Коментарі (0)