ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Львові зросте тариф на утримання будинків та прибудинкових територій

У Львові зросте тариф на утримання будинків та прибудинкових територій

Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення про зміну тарифів на послуги з утримання будинку та прибудинкових територій міста Львова.
 
 
Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення про зміну тарифів на послуги з утримання будинку та прибудинкових територій міста Львова.
 
Виконком ухвалив рішення на підставі встановлення мінімальної заробітної плати на рівні 3200 грн та на підставі звернення Львівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України. Рішення набуває чинності 1 квітня 2017 року, повідомляє Leopolis.news.
 
Так, наприклад, якщо раніше тариф на утримання будинку та прибудинкової території на вул. Ярослава Осмомисла,1 за 1 м2 загальної площі становив 2 грн 14 коп, то з 1 квітня він становитиме – 3 грн 6 коп.
 

У середньому тарифи зростуть майже на 50%. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Березня 2017 p. 00:29
Як ви думаєте, для чого провадяться постійні зміни формату платіжок? Я думаю, що це робиться з метою приписування штучних "боргів" побутовим споживачам. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Часто при зміні форми платіжок споживачам штучно приписується "борг", якого довести "помилковість" досить непросто, адже нові і старі форми платіжок, як правило, мають різні реквізити. Так, наприклад, АК "Київводоканал", при запровадженні нової форми платіжки , у травні 2016 р. , штучно, просто так від стелі, поприписував "борги " побутовим споживачам. "Київводоканал" вимагає, щоб споживач у свій власний робочий час та за власний рахунок привозив до них оплачені квитанції та довідки про субсидії (та їх ксерокопії) за попередні роки, і тоді заяву про штучний "борг" буде розглянуто . Аналогічно "Київгаз", ставши "Київгазенерджи", при запровадженні нової форми платіжки також приписав штучні "борги" побутовим споживачам, і включив їх у суму "До сплати". І споживачі, плюючись та клянучи, сплатили ті штучно придумані "борги". ... Ще раніше, "Київенерго" при запровадженні "рахунків" замість абонкнижок по сплаті за електроенергію приписуванням штучних " боргів" пообскубло сотні тисяч сумлінних споживачів.... -------------------------------------------------------------------------------------------- Тепер знову готується зміна формату платіжок, а отже, і нова хвиля приписування штучних "боргів".