ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Львів повернувся опалювальний сезон

У Львів повернувся опалювальний сезон

До вечора у львівських будинках знову будуть теплі батареї. Відсьогодні у місті відновлюють опалювальний сезон.

У Львові сьогодні відновлюють опалювальний сезон. Таке рішення місцева влада аргументує прогнозованим похолоданням. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Об’єкти теплопостачання у місті вже запускають.

«У зв’язку з тим, що прогнозується похолодання, сьогодні відновлюємо опалювальний сезон. Уже запускають об’єкт теплопостачання, ввечері у квартирах львів’ян буде тепло», - повідомили у міськраді.

Нагадаємо, з 25 березня у Львові призупинили опалювальний сезон. Це було пов’язано зі зростанням температури зовнішнього повітря. Відключення опалення мало б дозволити зекономити енергоносій та гроші мешканців. Відповідне розпорядження дав міський голова Львова Андрій Садовий. Відповідно до розпорядження, керівники теплопостачальних підприємств повинні були проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам, відповідно до температурного графіка подачі теплоносія. Опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів.

 
Коментарі (0)