ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Львівській області «залатали» газопровід

У Львівській області «залатали» газопровід

На Львівщині аварійні бригади завершили ремонт розгерметизованого газопроводу, відновивши його цілісність. В «Укртрансгазі» заявляють, що ця ситуація не вплинула на транзит газу в Європу

У Львівській області ремонтні бригади завершили роботи з відновлення цілісності розгерметизованого газопроводу. Загальна тривалість відновлювальних робіт склала менше 48 годин. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укртрансгаз».

Згідно з повідомленням, паралельно з відновлювальними роботами, газопостачання споживачам вдалося відновити через резервні трубопроводи.

«Учора, одночасно з проведенням вогневих робіт, нам вдалось відновити газопостачання для відключених споживачів через резервні трубопроводи», - повідомляють Укртрансгазі.

Дана надзвичайна ситуація не вплинула на транспортування газу для європейських споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області через розгерметизацію газопроводу без газу залишилися 14 населених пунктів Самбірського та Городоцького районів. Розгерметизація підземного магістрального газопроводу діаметром 500 мм сталася поблизу села Романівка Городоцького району 10 січня о 14.58.

 
Коментарі (0)