ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ львівському транспорті масово шукають «зайців»

У львівському транспорті масово шукають «зайців»

За порядком в громадському транспорті слідкуватимуть самооборонівці. Вони будуть допомагати кондукторам шукати «зайців».

У львівському транспорті почали ретельніше вишукувати людей без білетів на проїзд. Від завтра кондукторам та контролерам виконувати їх обов’язки допомагатимуть представники «Самооборони». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської державної адміністрації.

«Від завтра, 1 березня, у рухомому складі львівського електротранспорту представники охорони міста Львова проводитимуть суміжне патрулювання разом із контролерами ЛКП «Львівелектротранс»», – йдеться в повідомленні.
 
«Від суботи у наших трамваях і тролейбусах за дотриманням порядку слідкуватимуть представники охорони міста Львова. Вони будуть працювати разом з контролерами, один контролер та 2 самооборонці. Таким чином сподіваємось запобігти правопорушенням, крадіжкам, безквитковому проїзду чи випадкам, коли водії продають закомпостований або ж фальшивий квиток.», – повідомляють в прес-службі.
 
До речі, 28 лютого деяким будинкам Львова вимкнуть водопостачання. Це пов’язано з заміною труб. «Львівводоканал» просить споживачів поставитися із розумінням.
 
Коментарі (0)