ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ «Нафтогазі» обіцяють гарячу воду киянам найближчим часом

У «Нафтогазі» обіцяють гарячу воду киянам найближчим часом

НАК "Нафтогаз" і КП "Київтеплоенерго" знаходяться на фінішній прямій щодо укладення угоди про постачання газу

НАК "Нафтогаз" і КП "Київтеплоенерго" знаходяться на фінішній прямій щодо укладення угоди про постачання газу. Гаряча вода в будинках киян може з'явитися вже через два тижні або навіть раніше. Про це заявив головний виконавчий директор групи "Нафтогаз" Юрій Вітренко в ефірі телеканалу "Еспрессо".

За його словами, "Нафтогаз" робить зараз все можливе, щоб жителі столиці отримали гарячу воду. Якщо все буде добре, то гаряча вода з'явиться в оселях киян через два тижні, а може і раніше.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України перерахував гроші столичній владі для погашення заборгованості ПАТ "Київенерго" перед НАК "Нафтогаз".

Нагадаємо, до квітня цього року київськими електромережами управляло ПАТ "Київенерго". Пізніше термін дії договору закінчився і управління столичними електромережами довірили КП "Київтеплоенерго".

Однак "Нафтогаз" відмовився підписувати договір на поставку газу з КП "Київтеплоенерго" через заборгованість ПАТ "Київенерго". КМДА, в свою чергу, відмовилася задовольняти вимоги НАК "Нафтогаз": багато київських будинків залишилися без гарячої води.

 

 
Коментарі (0)