ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ «Нафтогазі» розповіли про переваги фіксованого тарифного плану

У «Нафтогазі» розповіли про переваги фіксованого тарифного плану

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» повідомила, що з травня місяця компанія запустить фіксований тарифний план, запевнивши, що він захистить клієнтів від сезонних стрибків цін на газ.

 

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» повідомила, що з травня місяця компанія запустить фіксований тарифний план, запевнивши, що він захистить клієнтів від сезонних стрибків цін на газ. Як передає «Хвиля», про це компанія повідомила на своїй сторінці в Фейсбук.

У Нафтогаз відзначили, що команда газопостачальної компанії завершує розробку фіксованих тарифних планів, які захистять українців від сезонних стрибків ціни на газ під час наступного опалювального сезону.

«Ми розробляємо цей продукт на основі власного досвіду реалізації тарифного плану« Річний », який наша компанія першою і єдиною серед постачальників на ринку запропонувала побутовим клієнтам відразу після відкриття ринку газу в серпні 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Так, клієнти Нафтогазу оформили тарифний план «Річний» в минулому році, платять за газ щомісяця за ціною 4,73 гривень, 5,24 гривень або 6,45 гривень за куб. м (з ПДВ) в залежності від умов укладених договорів.

Крім того, в компанії підкреслили, що популярність річного продукту восени минулого року виправдала всі очікування - в заявках на приєднання до компанії кожен третій клієнт в якості бажаного тарифного плану вказував саме «Річний».

«А досвід ГК« Нафтогаз України »став зразком для розробки загальноринкового рішення, яке захистить клієнтів від цінових коливань. Обіцяємо: в цьому році ми ще приємно здивуємо вас вигідними пропозиціями і вибором тарифних планів. Адже, кому, як не ціновому лідеру, драйвит конкуренцію на газовому ринку і розвивати його?», - наголошується в повідомленні.

Додатково до цього Нафтогаз нагадав, що тарифний план з фіксованою ціною, який впроваджувати для захисту споживачів, буде надаватися за замовчуванням усіма газопостачальними компаніями, як це передбачено проектом рішення НКРЕКП. До того ж кожен споживач зможе змінювати фіксований тарифний план протягом року на місячний, а також в будь-який момент перейти до іншого постачальника газу.

 

 

 
Коментарі (0)